Wednesday, October 29, 2014

Reunion dengam pelajar-pelajar PT3


Cerita tengahari tadi.
Di Seoul Garden City Square.
Tempat mereka sendiri yang pilih. Kami ikutkan aje.


Sempena mereka dah tamat Peperiksaan PT3 tempohari.
Dan akan menamatkan tuisyen mereka di Pusat Bahasa Pelangi hujung minggu ni.


Nak makan steambot punya pasal, sampai sanggup ponteng sekolah hari ini. Opss..
Lagipun diaorg kata hari ni gi sekolah ada gotong royong.
Ngelat tak nak pergi gotong royong lah tu.


Sepatutnya ramai lagi yang nak datang ni. 
Dah masing2 macam2 alasan pula.
Tak de transport lah, ayah belum gaji lah, mak tak bagi lah..macam2.
Mana yang boleh kita on je.


Macam biasa. Makan2 sambil2 borak2 wajib lah kan.


Nabil sorang2nya wakil pelajar lelaki yang datang.


Lepas makan kenyang2, apa lagi..
Bergambar ramai2 lah kan.


Peace.
Lepas tu saya dan ayah damia cepat2 balik office sebab ada appointment dengan foreigner students.

Yang diaorg stay kat situ nak tgk wayang lah, nak shopping lah dan macam2..
Semoga ukhwah kita yang terbina berpanjangan hendaknya.
Ada antara pelajar2 ni start belajar dengan kami since darjah 4 lagi.
Tak mustahil SPM nanti saya akan berjumpa mereka lagi.

Aaaamin.

p/s: Alhamdulillah..;-)








Post a Comment