Thursday, October 2, 2014

CocoDamia dalam segmen Agrobazaar @ Galeri Nasional TV1



Cerita semalam (1 Oktober 2014).
Last minute dapat sms dan whatapps dari wartawan.
Kebetulan saya pula tengah driving. Ayah Damia pula sedang mengajar.
So menonton dari handphone je lah. Itu pun ngam2 sampai office jam 7:10 malam.
Rekod pun tak berapa clear kan. 
Tak pe lah. Janji ada nampak saya, eh bukan ..CocoDamia dalam tu ;-)

Ntah kenapa kali ni gagap pula masa wartawan interview.
Penat agaknya. Ya lah..seharian dari JB ke Kluang naik pajero FAMA.
Lepas tu naik keretapi patah balik JB.
Lepas tu tunggu settled makan minum di City Square.
Lepas tu konvoi naik bas ke Hotel Seri Malaysia.
Then minta tolong staff amik kami dari hotel naik kereta.
Last2 ada wartawan nak interview kan.
Hikss..poyo je alasan ya.

Apa2 pun enjoy the video.

Kalau nak tgk lagi clear cerita ceriti tentang Agrobazaar ni, boleh search kat You tube "Agrobazaar" ya.

Terima kasih semua.


:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment