Friday, October 31, 2014

Kad undangan kahwin yang kreatif dan jimat

Salam jumaat pertama pada tahun 1436 Hijrah.

Semoga kita terus istiqamah dengan azam Tahun Baru yang telah kita azamkan dan tanamkan dalam jiwa.


Nak share kad undangan perkahwinan yang kreatif ni. Tak terfikir nak buat macam ni walaupun hari2 boleh dikatakan pegang buku dan kertas soalan.


Dah macam format UPSR gayanya. Ni mesti cikgu yang nak kahwin ni kan nampak gayanya. Hihi..

Apa-apa pun ilham dan idea tu dari Allah yang maha satu. Hargailah dan gunakanlah idea2 itu ke jalan yang sepatutnya.

P/s: Jangan lupa baca surah Al-Kahfi hari ini..
Post a Comment