Tuesday, February 11, 2014

Shopping di ZALORA tanpa keluar sesen pun!


Penjual jerit "arggggghhhhhhhhhh"
Saya je yang tak jerit "argggghhhhhhhhhh"..hik hik..

Alhamdulillah rezeki saya shopping di ZALORA MALAYSIA tanpa keluar sesen pun...Eh keluar RM5 jer utk shipping. Tu pun masih ada lagi balance dalam akaun Zalora yang tak digunakan. 

Apa-apa pun, shopping di ZALORA memang pantas, puas hati dan boleh return kembali dalam masa 30 hari. 

Terima kasih Ya Allah..
Terima Kasih ZALORA MALAYSIA..

Nak visualise benda lain yang tak disangka-sangka lagi. Izinkan Ya Allah..

p/s: Suami saya dah banyak kali shopping di Zalora since Zalora mula-mula diperkenalkan di Malaysia.

p/s: Hasil iklan sponsored by Zalora. 

p/s: Uolssss, cepat2 gi web Zalora shopping sebagai rewards utk diri sendiri atau hadiah orang lain. 


Post a Comment