Thursday, February 27, 2014

Cocodamia masuk paper Sinar Harian Edisi Kelate weiiii!


Hommmm, kene kecek kelate selaluh!
CocoDamia ado dok di kelate.
Sempeno "Kelantan International Halal Food Expo 2014".

Tapi gak stokis kelate lah yang jago. Event kalini Kami HQ tok leh turun kelate mugo kekangan maso sangat-sangat! Tak po lah, ore ramai gi booth nok beli cokelat CocoDamia deh, buke nyo nok jupo kami. Hiksss..

Faham ke tak faham tu? Hihi...


Ni gambar dalam Sinar Harian edisi Kelantan semalam (26hb Feb 2014). Thanks kepada adik yang whatappskan gambar ni kat kami! 

Meriahnya suasana kat Event tu kan..
Booth masing-masing penuh dengan para pelanggan..
Eh ada gambar Aleesya dan Ayyunie lah..
Nampak tak?

Antara ayat yang ditulis oleh wartawan:
"Pengungjung melihat dan mencuba produk kesihatan untuk kanak-kanak yang dijual"


Zoom in sikit! Adik Ain Team CocoDamia di Kelantan sedang memberi kepada para pelanggan mencuba tester.


Jadi kepada warga Kelantan khususnya, apa lagi? Pakat ramai-ramai gi deh! Macam-macam ado deknu! Event start dari 25hb aritu lagi eh! Ni tinggal baki 2 hari lagi ado. Cepat-cepatlah gi deh! Ado promosi tuh hok nok beli CocoDamia! 


Kepada yang tak leh gi ke event ni, jangan sedih. Sekarang ada promosi utk pembelian online dan walk in ke pejabat jualan kami. Beli 3 kotak, PERCUMA buku mini MMR dan PERCUMA postage juga. Ramai yang minta lanjutkan promosi aritu sebab baru lepas dapat BRIM dan Gaji. Alhamdulillah, labur duit beberapa percent utk anak-anak banyak ganjarannya kan.

Orait! Sebarang pertanyaan atau ketidakpastian, bolehlah sms/call 010 646 8383 atau pm fanpages kami: Coklat IQ atau email pun boleh ke cocodamia@yahoo.com.

Mekasih semua! Sayang pelanggan2 saya serta team cocodamia dan para stokis dan pengedar yang turut serta mempromosikan CocoDamia!

Percayalah..
CocoDamia..
Bukan sekadar coklat biasa..

Post a Comment