Friday, February 15, 2013

Ni baru betul makan nasi Arab..:))

Selama ni makan nasi Arab di Malaysia je kan.. Dengan Izin Allah, dapat juga kami merasa makan nasi arab asli di negara Arab sendiri.. Hihi.. Pagi2 tadi lepas subuh singgah kat Shopping Complex Abraj Al Bait Shopping Centre utk breakfast.. Saja skip breakfast kat hotel sebab nak try makanan kat Mekah pula..:)) .. Seawal 6:30 pagi dah pergi try.. Oh ya shopping complex ni betul2 depan masjidil Haram..

Gambar bawah sekali tu adalah tea time kami lepas asar.. Makan kat shopping complex tu juga.. Saja tak nak balik hotel sebab nak gi kenal tempat org.. Ok lah jap lagi terus nak gi solat maghrib..

Tgk2 gambar dulu ya..













Post a Comment