Thursday, February 14, 2013

Demam rindu

Saya dan ayah damia boleh katakan tiap2 hari skype-ing dan call both Damias.. Tapi dah ketentuan takdir both Damias still rindu kat kami sampaikan Aleesya demam2... Ayyunie pulak kalau call mesti tanya "bila ibu ayah nak balik, baby rindu ibu ayah".. So kalau uolss dengar cam tu tak sebak???

Pagi tadi call tok ma both damias cakap aleesya tak nak makan langsung.. Tu baru nak makan bubur mc"d bagi selera sikit.. Tapi 2-3 mulut jer makan..

Pastu bawak pula ke office baru boleh tido, kat rumah tak nak tido pula.. Agaknya dah terbiasa both damias hari2 kat office, tu yg diaorg rindu suasana office tu..

Apa2 pun semoga both Damias cepat sembuh dan sabar menanti kepulangan ibu ayah seminggu lagi.. Wallahualam..









Post a Comment