Friday, February 1, 2013

Layan baskins robbin sorang-sorang

Saya bukan pengemar BR.. Sebab bagi saya lagi berbaloi bayar mahal2 kat secret recipe sebab kenyang berbanding bayar mahal2 kat BR tapi dapat ice cream sahaja..

But this time no choice sebab saya dan ayah damia ada kerja kat tmn molek... So kebetulan masuk waktu solat jumaat.. Nak tak nak saya kena lah layan BR ni sorang2 sementara tunggu ayah damia solat jumaat... Dah ni jer kedai makan yang paling dekat saya jumpa..

Ok lah tgkkan ajer lah BR yg saya ambik ni.. RM 10 jer.. Itu jer paling murah.. Kalau ada murah lagi nak amik beli yg murah.. Muahahaha.. Bukan kedekut tapi saving..:))

Post a Comment