Monday, February 25, 2013

Day 1 || Kolej Komuniti

Alhamdulillah.. Semuanya berjalan lancar...Kerjasama daripada pihak2 students dan staffs Kolej Komuniti pun sangat baik... Diharap segala ilmu yang disampaikan serta pengalaman2 kami yang tak seberapa ni dapat sedikit sebanyak berkongsi dengam students yang betul2 berminat utk menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Bukan senang nak senang. Tapi insyallah dengan Doa, usaha, istiqamah serta tawakal, tak ada apa yg mustahil.

Ok lah tgk gambar2 dulu..pagi esok sambung lagi utk bab seterusnya.. Balik kul 5 petang tadi terkejar2 pula nak ke centre sendiri ada kelas.. Dah lah bercuti lama since 1/2 haritu lagi..wajibbbb banyak yang kena perhati dan diselidiki..:))

Oh ya gambar last tu candid dari FB students seminar saya..muka penatkan saya.. Nak buat cam mana.. Rehat pun tak cukup lagi.. Perubahan waktu dan cuaca lagi.. Tapi saya tak mengeluh sebab rezeki tu kan daripadaNYA.. Pandai2lah kita uruskannya.. Wassalam..













Post a Comment