Monday, January 16, 2023

Wow...Pak Arab Muda suap mak makan kat Restoran Star Hadramout..


Tudia....
Berapi-api hah..
Kena tunggu roti tu naik gelembung penuh dulu baru boleh serve..


Ni lah nasi yang ada dalam roti berapi-api tadi..
RM150/set..


Herlokkk Pak Arab pun yang buat show Nasi & Roti berapi tadi..


Me & mak..
Dah seminggu datang JB..
Semalam dah balik Kelate semula..


Roti tu lepas kena potong still boleh dimakan ya..


Besarnya roti ni...Saiz medium pun dah cenggini..
Kalau big size ntah cam mana lah besarnya..
RM5/pcs


Kebab ni recommended
RM25/set


Kunafa Cheese..
Puas hati rasanya...
RM 20 sebekas


Untunglah mak...
Ada Pak Arab muda tolong suapkan lamb shank...

Nama menu yang kami order keluar2 api tu Premium Mixed Family set...sedap..

Boleh tonton video kat atas ya tengok reaksi mak pabila kena suap..hihi..





:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::

No comments: