Friday, December 1, 2017

Udang Celup Tepung 35 ekor RM10


Lepas check out dari The Kasturi Cherating, maka misi jalan2 cari makan pun ON sebelum sampai ke destinasi hotel kami seterusnya di Rompin... Tapi yang ni tak dicari, terjumpa, tersinggah, terpilih menu, termakan dan burp alhamdulillah... Kedai ni senang je landmarknya, betul2 tepi jalan Cherating.. 


Murah ke mahal tu


Rambang mata nak makan cendol apa.. 


Dan ni lah udang celup tepung tu.. Tapi saya tak kira pula betul ke 35 ekor.. Kiki


Laksa penang di Pantai Timur.. 


Cendol Mangga


Cendol nangka


Ais krim Vanilla


Menu tambahan lain ada nasi ayam dan keropok lekor goreng.. 


Sebelum makan baca doa dulu.. 


Alhamdulillah
Total makan banyak2 ni RM30 lebih sahaja.. 
Review rasa not bad, cuma nasi ayam tu je macam termasin sikit.. Apa2 pun puas hati semuanya..
Post a Comment