Monday, December 11, 2017

Kambing gunting di D'Hutan Cafe


Malam kelmarin makan kambing akikah, malam tadi pula makan kambing gunting kat sini. Tak gemuk kan makan kambing? (ayat sedapkan hatil.. 

Btw cafe ni baru 2 minggu lebih dibuka. Tahu pun sebab ada rakan usahawan yang bagitau kat FB. Tu yang tak sabar2 try.  Cafe ni betul2 kat Hutan Bandar. Yang area kedai atas tu. Surrounding memang agak malap dan kurang orang. Tapi dah masuk dalam ni ok je. 


Wefie sefamily dulu.. 


Daim bab selfie/wefie memang sporting.. 


Pintu masuk Cafe ni.. 


Baru2 sangat dirasminya cafe ni.. 


Kambing gunting yang best... Recommended! 


Chicken chop yang besar portionnya.. 


Burger celup


Senarai harga.. Btw ni je makanan yang ada. Pastu ada jugalah mango shake punya stall dan aneka biscuit dan snack yang dijual.. 


Meatball set.. 

Ok! Sesiapa yang nak cuba makan daging gunting ni, bolehlah ke sini... Kat bahagian bawah pula ada food truck jual steamboat dan makanan lain.

Post a Comment