Tuesday, December 26, 2017

Shellout best di Taman Universiti Skudai

Beberapa hari lepas, selepas habis shopping keperluan sekolah anak2, singgah office Taman U Untuk solat maghrib dan mandikan Daim terus. Lepas tu terus gi dinner.. Jenuh juga lah pusing2 area Taman U tu nak dinner kat mana, sekali ternampak banner makan ikan bakar shellout tergantung kat tiang medan selera Taman U depan Sek. Keb Taman U 4 tu. Ok lah weolss pun cuba. Btw kedai ni terletak disebelah Ateh Corner yang sentiasa ramai orang dan famous tu. Betul2 sebelahnya.. 


Kami makan shellout.. Ada kupang, kerang, udang, lala... Btw ni set ya... 


Ikan siakap 3 rasa.. Nak pilih buat stim pun boleh.. 


Sayur pun macam2 pilihan. Kami pilih cupcai.. 


Bismillahirahmanirahim.. 
Kelaparan... So terus ngap.. 
Telur dadar tu semestinya Daim punya..
Sebab semua makanan pedas2 termasuk sayur tu.. 


Masing2 dah makan.. 


So ni lah set yang kami pilih..just tambah nasi putih, telur dadar dan air je.. Berbaloi2 kan.. Total siap menu tambahan RM75


Nama kedai tu.. 


Set untuk family besar.. Still berbaloi harganya.. 


Ni set utk keluarga sederhana besar.. 


Nak side order pun boleh.. 


Nak bakar2 pun ada.. 


Wowww... Asam pedas pun ada.. 


Menu ala-carte.. 


Side order lagi.. 


Side order lagi.. 

So review saya makanan memang sedap.. Sambalnya macam style mak2 kita masak kat rumah.. Eh ke tak sama mak2 kita semus masak erkk.. Haha.. Tapj jujurnya pedas jugalah untuk yang ada anak2 tu.. So kena bagitau kurang pedas kot..

So lepas ni kalau nak makan shellout siap pakej ikan siakap, dah tahulahkan nak makan mana.. 
Post a Comment