Thursday, December 7, 2017

Keterujaan Daim Muslim dapat Sports Racing Car Bed





Ya Allah..
Excited giler giler Daim dapat katil baru dia.. Excitednya tu terpancar jelas dalam video diatas. Kami yang tengok pula teruja. 

Kakak dia Ayyunie nak tumpang duduk kejap pun, Daim gi gigit kaki kakak dia 🀣🀣

Sedih pula baby coat yang berusia 10 tahun tu bagi free je kat driver lori yang hantar katil ni. Dari anak 1 sampai anak 3 ibu jaga semua barang2 baby dalam rumah ni dengan baik. Tapi lately semuanya dah tak ada. Nampaknya memang sah Daim bongsu ni.. 

Post a Comment