Monday, December 25, 2017

Shopping barang keperluan sekolah 2018


Settled everything all about school!
Separuh hari luangkan masa kelmarin.  Macam nak raya pula rasanya. Mujurnya ada 2 aje yang bersekolah tapi hectic macam anak ramai lagi. ๐Ÿ’ฐpelaburan masa depan ni.

Btw bab beli² all about school memang ayahnya kena uruskan. Kecuali bab baju sekolah dan tudung je ibu uruskan. Sebab ayahnya kata kalau suruh ibu yang teman anak beli stationary, mau berjam² lagi.. 

Sebab bukan taste anak² yang dipilih, tapi taste diri sendiri yang lebih. Haha.. Apa nak buat, stationary, fail, beg sekolah, kasut sekolah dan lain² comel sangat. Macam2 pilihan.. Mata ibu yang rambang nanti.. 


Tapi anak2 pun ada taste masing2.. Jenuh juga si ayah melayan anak2 dara membelek itu ini.. Tapi tak serambang mata ibu katanya.. Kih kih...

Sekarang ni cepat je masa berlalu.. Tup tap tup tap lagi 6 hari sekolah nak buka. Moga urusan pendidikan anak2 kita dipermudabkan dan diberkati oleh Allah... Aaaminn..

Post a Comment