Wednesday, April 13, 2016

Wordless Wednesday || Pregnancy shopping atau Baby shopping?


Selagi baby DM dalam perut ni tak keluar, selagi tu lah ada je kita nak shopping barang2nya. Yang shopping online tak yah cakaplah, dihujung jari je semuanya. Ni berderet-deret tunggu Q barang2 baby sampai. Al-maklumlah, kalini banyak shopping warna2 biru pula. Excited terlebih....:-)


Yang shopping baju2 maternity pun ada banyak helai juga. Apa nak buat? Pregnant kalini baju2 maternity yang lepas2 langsung tak muat. Hanya 1-2 helai je yang masih boleh muat. Fuhh.. Jauh beza sungguh pregnant kalini dengan 7 tahun lepas. 

Yang pasti, asalkan nama perempuan, tak kira apa jua keadaan, shopping adalah terapi yang paling best kan!

Post a Comment