Wednesday, April 20, 2016

40 days more to go!



My current look! Jangan terkejut ya! Dah macam pregnant kembar orang -orang kata. Aaaaminn...
Gambar terbaru lunch kat Sutera Mall tengahari tadi...;-)

40 days more to go..
๐Ÿ‘ถ๐Ÿšผ

Yang kena selesaikan secepat mungkin:

๐Ÿ”œ Shooting rancangan Kokolog (musim ke-3) esok..

๐Ÿ”œ QC balance stok untuk Sole Distributor Singapore hujung minggu ni..

๐Ÿ”œ Bawa 40 pax students untuk Kem Jati Diri next weekends
(walaupun sebagai motivator, penat juga tu)

๐Ÿ”œ Siapkan presentation untuk Pertandingan Agropreneur Muda (tarikh terdekat)

๐Ÿ”œ Shooting Kokolog (musim ke-3) bersama celebriti di N.Sembilan (baru dapat call kejap tadi. Ahad ni dah shootingnya..hohoho)

๐Ÿ”œ Siapkan soalan2 Peperiksaan Pertengahan Tahun dan Rancangan Pengajaran untuk staffs yang akan ganti saya next 3 weeks

๐Ÿ”œMeeting dengan supplier mesin untuk custom made mesin coklat yang baru.

๐Ÿ”œProgress produk CocoDamia yang baru (ok, yang ni serahkan pada PA dan team baru laksanakan)

๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œ banyak lagi....

Perut besar, jiwa pun kena besar. Orang lain pula yang ngeri tengok kapasiti overload perut saya ni. Hihi..insyallah baby dalam perut pun kena lah kuat kan! Tarikan magnet rezeki sungguh-sungguh baby DM ni. Semoga dipermudahkan masa bersalin nanti.


P/s: Asam garam orang business, selagi boleh jalan terus, kita ON je.... �oje.

Post a Comment