Monday, April 11, 2016

Pregnancy Check Up II 33 Weeks



πŸ’ŸSekejap je dah nak masuk 33 weeks.

πŸ’ŸHarini dah inject kancing gigi.

πŸ’ŸAlhamdulillah, baby sangat aktif dan sihat.

πŸ’ŸScan 4D tadi, Subhanallah.. Indah sungguh ciptaan dalam perut ibu ni. Senyum sampai ke telinga ibu dan ayah.

πŸ’ŸDr cakap pipi tembam, lagi tinggi pipi dari hidung dan berat pun dah 2.3kg.

πŸ’ŸPerut ibu pun asyik mengeras je. Golek sana salah, golek sini tak kena. Dr kata kalau tak baby aktif, ibu yang aktif πŸ˜‰ (tak dapat disangkal lagi..hihi)

πŸ’ŸMacam biasa, ibu kena kurang makan yang berlemak dan manis πŸ˜ (ni yang kalah ni).

πŸ’ŸDah bincang juga dengan Dr pasal nak fully BF.

πŸ’Ÿ Kat atas tu gambar Ayyunie. Sampai terlodeh pipi kena dukung ngan neneknya. Adakah baby DM bakal mengikut jejak kakaknya? 

πŸ’ŸTerima kasih Ya Allah atas nikmat ini.



Tak sabar ibu, ayah, kakak Aleesya, kakak Ayyunie dan yang lain-lain nak jumpa baby DM ni....
Insyallah hanya beberapa minggu lagi ya baby..
Semoga Allah permudahkan ibu untuk bersalinkan baby DM dan juga jangan dipersulitkan.
Aaaminn..

p/s: First entry penuh pasal 3rd pregnancy ni...semoga ia menjadi memori dan kenangan manis untuk masa-masa akan datang..
Post a Comment