Monday, April 25, 2016

Trending jual Kambing Bakar dan Air Big Cup

Wahhh..tahun ni kat Pesta Konvo pun trending dah jual kambing bakar dan air big cup uolsss..
Ni kami sekeluarga pergi hari jumaat malam sabtu aritu..
Malam minggu..boleh tahan ramai pengunjungnya..


Daging kambing yang siap dihiris nipis2 dan dibakar bersama dengan sos black pepper..
Fuhhh...memang sedap!


Ni hah pengemar daging kambing tegar enterframe.
Mula2 nampak lagi terus beli bungkus..


Pastu jalan ke depan lagi, eh ada org jual daging bakar lagi lah..
Tapi yang ni versi 1 slice tebal punya..
Yang biasa macam kita makan kat restoran tu..


Pastu jalan ke depan lagi...eh jumpa lagi..
Yang ni pun siap hiris nipis2 dan dibakar bersama sos black pepper.
Nampak mengiurkan yang ni.. ingat nak beli lagi..
Tapi fikir siapa pula nak makan banyak2 kan..
So next time kita gi beli kat sini pula ya sebelum 27hb ni..


Hah ni yang kami bungkus.
Makan dengan nasi putih panas-panas, sup daging power dan telur dadar kat Pesta Konvo tu....
Memang berpeluh menitik2 lah org tengok..hihi

p/s: Yang jual air big cup pun boleh tahan ramai juga...trending oh trending..

Post a Comment