Tuesday, April 5, 2016

Restoran konsep bridal


Cantiknya tempat makan....
Bridal punya konsep ni...
Siap ada pelamin lagi kat atas tu..

See, meja yang Aleesya tumpang posing ni..
Siap ada langsir lace bagai..
Ni kalau tumpang buat photoshoot feeling2 mood romantik pun ok juga kan..


Kat atas meja siap ada majalah pengantin lagi..
Boring2 sambil tunggu makanan sampai bolehlah belek2 kan..
Walaupun pengantinnya dah 13 tahun kahwin...ngeh ngeh..

See, kat belakang Aleesya tu...cantik2 deco-nya..


Setiap kerusi diikat dengan jambangan bunga ros putih ni..
Sweet sangat!
Nak makan pun feeling2 ya tak..


Memandangkan kami baru je balik makan malam dari Fulltank, Kilang Bateri, makanya kami order dessert dan makanan ringan2 aje..

Nama menu ni aiskrim terbalik..
Pastu order lah air juice..


Sambil2 makan sate, sambil2 mata memandang keindahan deco restoran ni..
Macam2 lagi menu ada jual sini..
Steambot, western, nasi lemak kukus, masakan thai dan lain2..


Tu alamat ada kat atas.
Masukkan aje alamat dalam Waze, insyallah sampailah ke destinasi..




Post a Comment