Wednesday, March 9, 2016

Meraikan ulangtahun kelahiran suami....


Selamat Ulang tahun kelahiran buat suami tercinta a.k.a bos tersayang..
Semoga dipanjangkan umur, diperbanyakkan rezeki, success dalam business dan sentiasa dilimpahi kasih sayang bersama keluarga kecil kami.
Semoga doa-doa abang dimakbulkan Allah jua.
Marilah sama-sama keluarga kecil kita menuju Sakinnah, Mawardah dan Warrahmah.


Haishh...sedar tak sedar semalam 8 Mac dah masuk umur 36 tahun dah suami saya.
But No Worries, nombor sekadar angka.
Yang penting jiwa sentiasa muda da bahagia.


Sedikit suprised dari staffs dan students kami di office petang semalam.
Order kek dan makanan pun melalui IG je.
Minggu exam kan, so tak leh curi masa staffs dan students lama2.


Haishhh, ramai pula students yang request nak suap birthday boy kita ni.
Lepas sorang, sorang nak suap.
Al-maklumlah, pengetua paling sporting diabad ini kata mereka. Haha..

Apa-apa pun, weols sangat happy.
Hopefully birthday boy pun happy dengan small celebration ni.

Nanti kita sambut dengan keluarga kecil kita pula ya.
Aaaminn...








Post a Comment