Thursday, March 31, 2016

It's Ayyunie's 7th Birthday Party


30 Mac 2016

Alhamdulillah..
Berjaya juga planning her suprise party..
Thank you kepada staffs dan students yang terlibat malam tadi..

Kebetulan Ayyunie tengah berdiri dalam kelas menjawab soalan, kami pun terjah masuk kelas ramai-ramai nyanyi lagu birthday untuk dia. Tersipu2 malu dia...

Selamat Ulangtahun yang ke-7 untuk Damia Ayyunie Bt Khairuddin..
Semoga menjadi anak yang cerdik pandai, solehah, patuh, sihat dan berjaya dunia akhirat.

Eh, dan kakak yang baik juga...;-)


Ayyunie cakap tak sempat baca apa yang tertulis atas kek, nak baca dik!


The little crown for the little birthday girl.


Order Dominos Pizza je untuk kanak-kanak ribena....senang..


Kesemua perasa pizza ada..;-)


Masa ni kat luar kelas tengah prepared nak terjah Ayyunie dalam kelas.


Ayah yang sweet.
Siap guna mic lagi nyanyi lagu birthday ramai2 untuk Ayyunie..


Tersipu2 malu dia..


Crown lip lap lip lap uolsss..
Menjadi perhatian pula crown ni malam tadi..


The birthday girl..
Dah besar dah..
Lagi beberapa minggu je lagi nak jadi kakak..


Nyanyi lagu birthday ramai2 sekali lagi..


Tiup lilin..


Potong kek..


Alololo....my cutie pie..


Semoga Ayyunie happy sambut birthday dengan kawan2nya..


Bagi chance ibu pun nak enterframe..


Beratur ambil makanan..


Masing2 sibuk served makanan..


Eh eh...;-)


Students pun happy dapat makan kek dan pizza..


Happy family..
Opsss..ada pula yang photobomb kat belakang tu..


Bergambar dengan kanak-kanak ribena
Kawan Ayyunie yang pakai tudung hitam+merah tu pun sama tarikh birthday ngan Ayyunie semalam..
So celebrated sekali..


Alamak..
Kakak2 dan abang2 pun nak enterframe juga....


Tq Kak Dina bagi hadiah...



:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment