Thursday, March 10, 2016

Menang Second Prize II Oldtown White Coffee


Alhamdulillah..
Lama 2 beradik ni tak beraksi depan kamera.
Means beraksi untuk masuk contest ya.
Al-maklumlah masing2 dah sekolah, makin sibuk semuanya....
Ibu tak sempat nak join pun ya..
Sekali dah beraksi, rezeki datang lagi..

Tahun 2014 menang Contest Bergambar Consolation Prize berupa Ipad Mini dari Oldtown,
(Dah selamat jual 2 hari kemudian lepas dapat Ipad tu)
Tahun 2016 ni menang Second Prize pula ya.
Rezeki both Damias sungguh!

Kalini jumlah pemenangnya agak ramai..
Boleh tengok senarai pemenang di http://oldtownhappy.com/winners
Dulu 5 orang je pemenangnya. 
Tapi hadiah memang lumayan lah masa tu...hihi..

Tak sia-sia bawa both Damias beriang-ria di Oldtown tempoh hari kan.
Kebetulan bawa Pak Su mereka breakfast di luar sekali..
Modal makan RM70, tapi pulangan berkali-kali.
Syukur Ya Allah..



:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment