Sunday, September 13, 2015

Yesterday was awesome.....


Hope today we have a lot of awesome days like we had yesterday.

Ok ok...

Back to real life, back to reality.
School and business.


Tapinya harini lepas hantar Aleesya ke sekolah, tak sempat pun nak masuk office.

Rezeki harini dapat berjumpa bertentang mata kawan lama sekelas masa sekolah menengah dulu. Kalau tak sebelum ni jumpa culas2 gitu je masa kat event.

Kebetulan dia ada meeting kat UTM, terus culik bawa gi makan lunch asam pedas.

Bon Voyage. Dah selamat hantar dia dia airport tadi. Ada masa kita bertentang mata lagi.

p/s: Tengah fikir lepas balik dari airport nak balik rumah atau masuk kerja. Last2 balik rumah juga keputusannya. Ok kita sambung cuti 1 hari lagi dirumah sendiri.
Post a Comment