Monday, November 27, 2017

Raikan staffs di Hi-Tea KSL Hotel


Sabtu - 25/11/2017
KSL Hotel & Resort

Raikan staffs CocoDamia/GO-JB Chocolate setelah masing2 memberi komitmen terbaik untuk bulan yang paling hectic ni. 

Kejar stocks, managed EduTour, siapkan tempahan (more to go πŸ˜€) dan penyediaan dokumentasi Renew Halal dan KKM serentak.

Business takkan berjaya tanpa staffs yang boleh berdikari tanpa pengawasan boss. Boss pantau melalui whatsapp dan CCTV je. Selebihnya ikut SOP. Insyallah moga rezeki kita sama2 diberkati.. aaamin.. 

#yangbanyakkitakongsi #yangsikitkitaberbahagi 
#cocodamia #oleolecocodamia #gojbchocolate


Terima kasih semua..
Dari staffs admin hingga ke production..
Tu pun ada yang tak dapat datang sebab dah balik kampung..


Wefie dulu..


Alololo...comeynya..


Sedap giler char kuew tiaw panas2 kat sini..
Bubur untuk Daim pun sedap tu..


Ayam panggang dengan pilihan sos cendawan atau sos lada hitam


Tak masam ke Daim?


Nice view with nice bokeh


Alahai, menyibuk je Daim ni..


Sumpah! Kek kat sini semua sedap2..


Main course pun banyak lauk..


Macam2 buah ada


Noodles and laksa section


Pandai Daim selfie


Memang habis sebiji buah epal hijau tu digigitnya..hisap air pastu buang..haha


Comell!

Post a Comment