Monday, November 20, 2017

Dah pergi Ikea Tebrau?


Yang jauh lagikan kita pergi, inikan pula yang dekat kan. Sabtu lepas (hari ke-3 selepas pembukaan), sempat la ajak ayah damia lunch kat Ikea..walaupun agak sibuk, sempat memboloskan diri ke sini..


Tujuan utama nak makan meatballs Ikea dan chicken wings Ikea je.. Daim pun bukan main suka makan meatballs tu ya..


Parking tak jammed, shopping pun tak jammed, so bolehlah selfie potrait kejap...hihi


Tapi beratur nak beli makanan yang jammed...beratur beli makanan 1 jam, nak bayar pun 1/2 jam walaupun guna mesin masa buat pembayaran..


Tapi berbaloi juga lah tunggu...hajat nak makan kat sini tercapai..


Sebab tak ada orang, kita buat macam2 aksi lagi...


Alamak...Daim enterframe..dengan tak berkasutnya..alahai..


Sementara tunggu ayanya beratur beli makanan..


Selfie potrait..


Selfie potrait lagi..masa otw nak ke Ikea..

So far rasanya mana2 Ikea kalau beratur nak.makan memang lama kan...kecuali Ikea Singapore sebab tak ramai yang beratur kat Halal section..

Uols dah sampai ke Ikea Tebrau? 
Post a Comment