Wednesday, November 15, 2017

Coklat Lipas hanya di GO JB CHOCOLATE



Cerita semalam..
Selasa - 14/11/2017


Edutour dari 44 orang pelajar SMK Kangkar Pulai yang diadakan pada jam 2 petang hingga 5 petang semalam.
Terujanya masing-masing dapat buat coklat lipas. Pertama kalinya coklat lipas ni direka khas untuk pelajar-pelajar tersebut.
Sporting, agresif dan syokkk sangat sampaikan rak-rak display coklat hampir kosong di-shopping-nya oleh mereka.
Terima kasih kepada para pelajar dan guru2 yang terlibat. Tak lupa juga kepada team CocoDamia yang awesome!
Mana-mana pihak/agensi/sekolah/tadika atau organisasi yang mahu buat Edu Tour, boleh booking slot ke cocodamia@yahoo.com...

Image may contain: 14 people, people smiling, people sitting and outdoor

Sporting semuanya..
KIta tanya, dia jawab, kita tanya, dia jawab..
Yang dapat jawab dapat coklat pula tu..
Semua willing nak jawab..

Image may contain: 23 people, people smiling, outdoor

Gambar wajib 

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, hat, table and indoor

First time buat coklat kata mereka

Image may contain: 7 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Pantang nampak kamera, masing2 bagi komitmen baik punya..
Lagi2 lah bila tahu LIVE...hihi..

Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting, table, food and indoor

Wahhh..inilah hasilnya...
Hati2 nanti lipas terbang..hihi

Image may contain: 1 person, outdoor

Ini group lelaki punay..
Not bad..

Image may contain: one or more people

Apesal gemuk semacam je lipas2 ni..

Image may contain: plant

Lipas2 berkeliaran mencari coklat..

Image may contain: sky and outdoor

Bye bye semua!!
Maing2 pulang dengan muka dan perasaan yang gembira..
Ya saya nampak keceriaan dan kegembiraan itu pada wajah mereka..
Terima kasih semua...
Tahun depan datang lagi ya..
Aaamin..

p/s: Minggu ni sampailah hujung minggu depan hari2 ada EduTour..dah lah ayah damia fly outstation..memang saya terpaksa gigih lah ni...yeahhhhhh...saya kuat!

:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment