Saturday, November 11, 2017

Macam mana nak dapat cashback balik lepas keluar duit shopping online?


Caranya klik-klik lah link di bawah ni ya..
Bukan sahaja dapat duit balik, tapi dapat bonus juga.

Fuhh memang best lah shopping online sempena 11.11 harini, masuk Lazada via Shopback, lepas tu dapat bonus, masa nak proceed payment guna pula voucher (jika ada, alaaa tengok je kat pages Lazada tu, macam2 voucher ada, key in je code tu), memang berbaloi2 lah..

Macam mana nak berbaloi2 tu? Klik klik link bawah ni. 


Hey! Check out ShopBack where you can earn Cashback as you shop online. Sign up via my link and get a RM 5 welcome bonus today! https://www.shopback.my/?raf=GmkZhG


Saya dah shopping sempena 11.11 ni awal pagi tadi, anda bila lagi? Tak sabar nak tunggu 10 items sampai ni. Hopefully delivery smooth and steady..

P/s: Otw pergi sarapan


Post a Comment