Friday, April 7, 2017

Pick up line budak 8 tahun..



Malam tadi...

•Ayyunie: Ibu, lepas ni ibu jangan panggil adik "adik" tau.. Ibu panggil adik lolipop.. 

•Ibu: Dah kenapa kena panggil adik lolipop?

•Ayyunie: Sebab adik kan sweet dalam hati ibu..cia cia cia.. 

•Ibu: Perghhh.... sapa ajar adik cia cia cia ni?

•Ayyunie: Kawan kat tuisyen, nama Hadirah. Dia ada 20 pick up line.. 

Hahaha.. Ibu pun tak pandai nak pick up line bagai ni..:-)


Tengahari tadi pula..

"Kalau motor perlukan minyak untuk bergerak, adik perlukan ibu untuk makan sedap... cia cia cia"

Amboi ko dik.. Bukan main lagi ber-pick up line 2 harini.. 

Nah ibu masak #nasidaging #dagingbakar dan #airasam upah hiburkan hati ibu dengan pick up line yang kadang2 lari juga ryhthmnya tu.. Haha

#pickupline lah sangat! 
#damiaayyunie 
#budakcheeky 
#selalucakapluarkotak

P/s: banyak lagi pick up line yang keluar, isteri solehah lah, jalan ke hati lah, sayang ke bulan lah.. Haihh budak2.. Mudah terpengaruh! Ada tu yang dia olah sendiri. Kikikiki..

Post a Comment