Wednesday, April 19, 2017

Dating tengok movie Fast & Furious 8


Jauhnya tengok Fast & Furious 8..
Sampai ke TGV Suria KLCC..

Setelah sekian lama tak dating tengok wayang since ada Daim..

Finally dapat juga tengok Fast & Furious 8! Saya dan ayah damia memang peminat movie ni. So malam tadi kami betul2 enjoy the moment.

Review saya? 5 bintang! Mana pernah Movie Fast & Furious ni mengecewakan penonton. Malah selalu je ada kejutan aksi2 yang tidak disangka2.

Tapi pengajaran yang paling penting dalam movie Fast & Furious ni adalah "kekeluargaan". Memang masa saya tengok baby anak Dom dalam movie tu, asyik teringat kat Daim je. Cam mana lah Daim tu, dah makan ke belum, nangis ke tak, dah balik hotel belum.. Huhu.. Al-maklumlah 24/7 asyik ngan ibu je. 

So bagi peminat movie Fast & Furious 8 ni, tak menyesal tengok! 

Siap beli set botol air Fast8 lagi sebagai tanda peminat movie ni ya. Hihi..

P/s: Ayah Damia beli tiket via online. Tak ada tiket pun sebenarnya. Hanya ada barcode dalam HP untuk discan masa masuk nanti..:-)

Post a Comment