Thursday, August 20, 2015

Majlis solat hajat, marhaban dan Jamuan Hari raya Pusat Bahasa Pelangi

Tarikh: 10 Ogos 2015
Masa: Bermula 8 malam
Tempat: Pusat Bahasa Pelangi, Taman Universiti

Alhamdulillah..
Syukur atas nikmat Allah..
Terima kasih atas rezeki yang tak pernah putus-putus.

Semoga semua pelajar-pelajar Pusat Bahasa Pelangi berjaya dunia dan akhirat. Begitu jua semoga para guru-guru dan staffs Pusat Bahasa Pelangi dilimpahi rahmat dan keberkatan.

Terima kasih jua atas kepercayaan ibu bapa kepada Pusat Bahasa Pelangi sejak tahun 2003 lagi. Terima kasih semua atas komitmen yang diberi selama ini.

Aaami..

Selamat Hari Raya.
Jom ceria bersama gambar-gambar dibawah ini.


Mewah makanan kami pada haritu..


Puding pelangi tu memang terbaik!


Cream Puff yang sangat2 lembut..


Kebetulan pagi tu saya baru balik dari Langkawi, so tempah satay je lah senang.


Laksa Johor yang sangat marvelous.


Pizza yang sekejap jer licin..


Buah-buahan yang melimpah ruah..


Koktail dan dadih menjadi kegemaran kanak2..


Staffs Pusat Bahasa Pelangi dan pelajar2 SPM..


Jemaah perempuan PT3


Jemaah lelaki SPM dan PT3


Jemaah lelaki UPSR


Handsome uolsss...;-)


Tengok apa tu?


Jemaah perempuan UPSR


Kebetulan sama pula warna baju both Damias dengan kakak Puteri ni..


Yang tak leh solat snap gambar ni..


Jemaah yang tak boleh solat...;-)


Owhhh pandai selfie kamu berdua ya..


Lepas solat isyak, solat hajat dan Marhaban ramai2..
Maka sesi makan pun bermula..


Confirmlah masing2 bertambah2 kan..


Yang paling cepat habis sate lah..:-)


Makan elok2 dik!


Sorang senyum, sorang terkejut..


Pilih2 mana yang nak ambil dulu..


Geng2 PT3..

Dan banyak lagi gambar2 lain..
Ada sesi photoshoot juga bersama guru2 yang lain..
Tapi handphone lain..


Last but no least..
Taraaaa...
The Master Mind of Pusat Bahasa Pelangi..


p/s: Sorry lambat updated (untuk yang berkenaan)


























Post a Comment