Friday, May 29, 2015

Yeayy! Cuti sekolah dah bermula dan Sambutan Hari Guru


Salam jumaat..
Sorang dah start cuti harini.
Sorang lagi masih sekolah. Tapi alhamdulillah jam 4 petang tadi dah balik. So officially both of them dah start cuti sekolah. Maka bermula esok, aktiviti padat akan diisi untuk mengisi masa2 cuti ni. Nama je cuti sekolah, tapi kerja2 ibu dan ayahnya tetap macam biasa ya. Malah makin banyak.


Harini ada sambutan Hari Guru di tadika Ayyunie. Macam biasa setiap tahun, mesti order apam polkadots juga. Sebab terbayang2 wajah kecomelan kanak2 tadika mesti happy tengok apam warna warni ni. Tadi saya hantar Ayyunie masuk kelas sambil bawa apam ni pun, kanak2 semua cakap "wahhhhh, damia bawa apa".( dalam bahasa cina).

Thanks yang sudi ambil order last minute dari saya. Tiap2 tahun pun last minute order punya. Cuma hadiah hari guru je saya beli 2 hari awal sambil2 cari barang untuk Program Kem saya. Hopefully cikgu2 Ayyunie suka hadiah warna warni tu.

Selamat bercuti kanak2 sedunia! Isikan masa lapang sebaik mungkin ya.

Post a Comment