Wednesday, May 13, 2015

Rezeki Jangan Ditolak || Meh beli borong Krukk Krakk Energy Bar


Pagi tadi ada orang datang services air-cond, saya pun bagilah Krukk Krakk Energy Bar kepada uncle dan 2 pekerja Bangladesh tu.

Aikkk, selang 10 minit kemudian lepas dia balik, uncle tu call tanya saya berapa harga kalau beli borong.
Saya tanya kenapa?
Dia cakap nak jual kat kedai runcit dia lah. 
"You tak mau duit meh? Coklat you manyakkkkk sedap, rugi lor kalau saya tak jual"..kata uncle tu.

Haha...meh meh uncle berapa banyak you nak borong. Rezeki jangan ditolak maaaaa..

Kepada yang nak beli Krukk Krakk Energy Bar, sila hubungi 010-6468383 untuk sebarang pertanyaan dan pembelian borong. Makin banyak beli, makin berbaloi-baloi..

Percayalah,
CocoDamia,
Bukan sekadar coklat biasa.

p/s: Team CocoDamia otw ke KL untuk loading stok dalam kontena lagi. Alhamdulillah....
Post a Comment