Tuesday, October 24, 2017

Warna warni Karnival Usahawan Desa (KUD2017)

Alhamdulillah..

Another Job well done!
Thanks for all the 4 great days! (19/10-22/10)

Tahun ni adalah kali ke 3 CocoDamia menyertai KUD selepas tahun 2013 & 2015. Lain tempat, lain tahun, lain suasana, maka lainlah ragam dan kerenah pengunjung semua. Apa-apa pun yang pasti masih ramai raving fans CocoDamia yang setia dengan produk kami terutamanya Coklat IQ dan Krukk Krakk Energy Chocolate.

Setinggi ucapan terima kasih terutamanya kepada our awesome marketing team, production team, new customers, returning customers, ejen2 CocoDamia yang baru, rakan2 usahawan strategik serta pihak2 agensi sepanjang penglibatan bersama CocoDamia dalam KUD 2017 ni...

Kita jumpa lagi 2 tahun hadapan untuk event KUD ni...

Nota: Untuk repeatation order (selalunya memang ramailah kalau lepas balik dari mana2 events sebab customer faham, rasa dan dengar sendiri kebaikan Lubanah dalam Coklat IQ), paling senang boleh beli melalui 11 street atau nak lagi senang boleh whatsapp 010-6468383 utk ketahui ejen2 berdaftar kami. Nak datang terus galeri kami, lagi suka!

Percayalah,
CocoDamia,
Bukan sekadar coklat biasa

Jom kita tengok gambar warna-warni KUD 2017
-
-
-
-


Pabila business trip & holiday trip seiring...sorry adik botol2 tu asyik jatuh hempap2 adik...nasib ringan kan...


Antara yang terawal loading barang di PWTC pada hari rabu lepas (18/10)...daftar dulu kat sini..


Ok dah siap setup dan loading barang..
Tinggal untuk staffs pula buat jualan sementara kami sekeluarga terus ke Gambang untuk family day pula..


Besar-besaran promosinya ni hah..
TV, Radio, billboard, newspaper dan lain2..


Pagi esoknya staffs melaporkan diri masuk kerja..;-)






Bersama rakan sekelas masa sekolah menengah dulu, Zairee..
Sekarang dah jadi orang besar MARA..


Dengan Mama Fatihah again..


Dah boleh ganti ibu bahagian marketing Aleesya ni...
Memang suka betul dia bab2 marketing ni..
Ayyunie pula lebih suka jaga duit..
Ok bakal akauntan dah ada..



Owner Sham Batik, depan booth kami..
TRak sangka pakcik ni kenal lah mak dan ayah kepada ayah damia..
Al-maklumlah....sama2 dari PCB kan..





The last second day..
Memang sesak!


Pernilaian booth tercantik..tapi tak ada rezeki kami nak menang..


Guna kaedah Metafizik nak tahu energy Krukk Krakk Energy Coklat tu sejauh mana..
Memang terbukti besar energynya kata puan ni..


And finally...
Bye bye dari kami team CocoDamia..
Ada peluang dan rezeki kita jumpa lagi 2 tahun akan datang ya...
Aaaamin..


As usual, lepas mana2 event, wajiblah makan besar kan! Kalini kita makan di Di-Ban-Kok Restoran yang terletak di kampung baru, KL.. Makanan best semua makanan Thai.. Pulut mangga feveret staffs, meehoon celup ayah damia kata sedap, ikan siakap stim limau saya suka sangat! Next time boleh datang lagi!





Post a Comment