Monday, October 16, 2017

Himpunan Usahawan Terbesar di Johor


Alhamdulillah..
BAHTERA EDISI SELATAN dah melabuhkan tirainya semalam..
Memang betul2 tempat himpunan usahawan terbesar. 

Majoriti player dalam IKS dan juga agensi2 terlibat dapat team CocoDamia jumpa.

Seperti biasa, banyak peluang2 yang terhidang pabila terlibat sama dalam ekspo2 dan event2 sebegini. Tungga masa kita sahaja untuk scan dan evaluate mana peluang yang patut di-grab, mana peluang yang kena hold kan dulu, dan mana peluang perlu kita let go. Kerana tak semua peluang adalah bersesuaian dengan business kita.

Contohnya semalam, Pengarah MITI Johor cadangkan nak eksportkan produk Oat Choco kami yang boleh dikatakan berzikir sendiri. Katanya bukan sahaja sedap, tapi packaging nampak ekslusif dan catchy mata memandang. Boleh beat dengan coklat Oversea. Tapi kami hold dulu sebab halal nya masih dalam proses sebab ni produk paling baru.

Terima kasih rakan2 usahawan serta pihak2 agensi yang singgah di booth CocoDamia dan sempat wefie lagi. 

Insyallah lepas ni kita ramai2 jumpa di event KUD 2017 di PWTC pula dari 19-22 Oktober ni!

#kamisemuatengahpulunreadykanstokuntukKUDni
#sampaikenaOTsemuanya
#cocodamia #oleolecocodamia #gojbchocolate #bahtera2017 #bahteraedisiselatan #syukurselalu


Baru tahu, Fattah Amin ni ada produk Sup Diet rupanya. Dah rasa.. Bagi saya macam mushroom soup campur oat dan kentang gitu..


Bersama gegadis CocoDamia yang awesome! Nampak tak oat choco CocoDamia tu?


Bersama gegadis Technology Park Malaysia. Selalu saya kena naik KL kalau nak jumpa mereka. Pihak yang bertanggungjawab jaga duit saya ni!


Hingga ke titisan akhir jual ya! Nak habiskan stok yang sikittttt je lagi tu..


Boss besar Matrade Johor singgah wefie di booth CocoDamia, pastu whatsapp cakap "bagus bebudak ni keje"... Haha.. Alhamdulillah.. Memang sekarang saya dan big boss jarang sangat dah turun kat event... Turun pun samada hari pertama atau last day sebab banyak sangat keje kat office tu terutama melibatkan clients yang datang untuk jadi ejen dan juga discuss pasal Edu -Tour. 
Apa2 pun team Marketing CocoDamia memang awesome 😘


Terima kasih semua..


Eh eh macam kenal lah.. Pelakon yang diminati dari dulu lagi..


Rezeki jadi artis..
Kak @zarinazainuddin_ nak beli coklat CocoDamia, tapi customer kami yang beli sebelum tu bayarkan untuk Kak Zarina.. Terima kasih semua.. Sesungguhnya apa jua keadaan, rezeki tak pernah salah alamat..

P/s: Mode busy gilosss.. Nak siapkan stok2 KUD dan juga nak gi family day lagi. Ya Allah, moga dipermudahkan segala urusan..











Post a Comment