Thursday, October 5, 2017

Jom EduTour dan lawatan ke GO-JB Chocolate


Makkkkk nak coklat!!

Mak! Cikgu cakap dekat Taman Teratai Skudai ada kilang coklat. Boleh buat lawatan dan buat coklat sendiri makkkk. 

Kawan-kawan adik yang dah pernah pergi semua cakap best! Dapat apron, dapat hadiah coklat, dan paling best adik boleh buat sendiri coklat dan bawa balik bagi mak rasa. Chef-chef pun baik kat sana. 

Hah! Apa lagi????

Hujung2 tahun ni tak tahu nak bawa pelajar-pelajar kemana untuk aktiviti sekolah? Jom datang ke GO-JB CHOCOLATE untuk EDU TOUR. Kami terapkan kemahiran rasa, lihat, dengar dan sentuh dalam EDU TOUR ini. Berikan pengalaman yang berbeza untuk pelajar-pelajar dan anak-anak anda!

Boleh booking slot ke cocodamia@yahoo.com atau terus berjumpa admin kami di 

GO-JB CHOCOLATE
52, Jalan Enau 15, 
Taman Teratai, Skudai

Siapa cepat dia dapat.. Schedule EduTour makin penuh hingga ke bulan November ni..

Jom layan gambar2 dibawah.. Untuk tengok lebih banyakkkkkkkkkk gambar, boleh lah LIKE fanpage: Ole Ole CocoDamia dan selamat scrolling melihat keletah pelajar2 dari pelbagai sekolah dan tadika. Lawatan dari agensi-agensi dan company berkaitan pun ada.









Psssttt.. Jangan lupa bawa sedikit wang saku untuk shopping pelbagai coklat di GO JB CHOLATE nanti.. Macam-macam adaaaaaaaa....






Post a Comment