Saturday, October 28, 2017

Nasi 4 sekawan, 5 lauk sedulang

Dinner malam tadi..


Nasi 4 sekawan namanya.. 
5 lauk dalam 1 dulang..
✔️ Sup gear box
✔️ Kambing bakar
✔️ Sotong bakar sambal
✔️ Seafood masak sambal
✔️ Ayam goreng rempah penyet
✔️ Ulam-ulaman & sambal

Semuanya sedap dan ada rasa dan recommended. Harga per set RM52.00 only.. No regret!


Daim sekarang pantang panggil nama dia dan tunjuk kamera, mesti je sporting beraksi depan kamera..


Marvelous! Tak cukup 4 nasi sekawan tu weiii.. Siap minta nasi tambah lagi 1 pinggan. Untuk Daim kami order fries 1 set. RM5 sahaja sebakul kecil tu..


Dah siap makan.. Licin selicinnya.. Al-maklumlah semalam seharian tak makan nasi + makanan pun sedap.. So rugi lah tak makan licin2 kan..


Nama restoran ni Dapur Ketumbar.. Alamat No 3, Jalan Adda 3/1, Adda Height... Area2 Cookies & Ginger dan steamboat Johor tu juga, cuma ni bangunan sebelahnya.. 

Ok selamat mencuba!


Post a Comment