Tuesday, November 8, 2016

Romper fly away from London


Romper dan t-shirt baby..
Fly away from London..
Kirim kat kawan masa dia pergi London bulan Julai aritu..
Masa mula2 beli tu besar sangat Romper ni ngan Daim. Eh memang suruh beli saiz besar sikit supaya boleh pakai lama..
Ni dah muat dah romper tu..
T-shirt tu tunggu lagi 2-3 bulan baru just nice pakai kot.. Sekarang besar sikit..


First time OOTD Daim pakai romper ni masa nak celebrate birthday getaway kat KSL Resort minggu lepas. Tu siap ada SJCam lagi kat sebelah. Nak menyelam sambil selfie lah tu.. Hihi..


Handsome pula Little hero ibu ni pakai romper ni ngan cap tu.. Opsss.. Kalau bukan ibu yang puji anak sendiri, siapa lagi.. Hihi..

Alhamdulillah dengan Kurniaan Rezeki daripada Allah..


Post a Comment