Tuesday, November 1, 2016

Bowling time bersama pelajar2 PT3 2016


Antara aktiviti2 bersama pelajar2 lepasan PT3 Pusat Bahasa Pelangi semalam. BOWLING TIME..


Cantik betul tempat main bowling. Macam butik pengantin dah..


Masing2 dah ready nak main bowling..


Tengah key in nama bagi setiap kumpulan. Ada 4 kumpulan semuanya. Saya tukang ambil gambar je. Pastu menyelinap keluar sat window shopping sementara Daim lena diulit mimpi.


Happy semacam je. Dapat strike ball lah tu..


Aleesya dan Ayyunie pun not bad main. Dapat strike juga..


Aksi seorang pengetua main bowling. Fuhh nasib baik ada yang strike. Kalau tak malu weei kat students..


Lepas main, kita makan ayam KFC pula..
Kumpul ramai2 sambil bercerita. Next programme adalah main futsal. Hopefully ramai yang boleh join sebab minggu ni kan cuti sekolah dan cuti deepavali. So masing2 ada hal. Nanti masa futsal kita kasi lagi gempak hokeyy!

P/s: Buat pertama kalinya saya langgar pantang MINUM AIR GAS dan MAKAN LAKSA SEMANGKUK. Konon nak pantang setahun makan benda2 ni. Tapi tak berapa nak nekad lah.. Hihi








Post a Comment