Thursday, November 17, 2016

Misteri Rumah Terbalik Melaka

Terjawab dah misteri rumah terbalik ni. Baru boleh tidur lena. Hihi... Kalau tak jenuh fikir cam mana boleh jadi cam tu. Sampai pusing2 handphone. Sampai teleng2 kepala tgk gambar orang. Haha..

Ok lah jom layan gambar2 kami masa singgah di Melaka minggu lepas. Banyak lagi gambar, tapi cukup lah yang sikit ni buat kenangan di blog dan rujukan akan datang.


Perfect 5 melekap di syiling.


Curi makan sikit. Alamak tak sampai pula nak curi donut tu..


Aiyokkk, Daim dah kena skru kat situ. Pandai2lah cari susu sendiri ya..


Hah lembaga mana tu try log in Maybank2u dan transfer duit..


Pintu ajaib..


Amboi Ayyunie... Telefon sapa tu???


Suka pula dia tu!!!


Nak curi makan juga erkk..


Lelabah perempuan..


Masak sambil terbalik pun boleh.. 


Nak terbang ke mana tu?


2 Spiderman


Selfie terbalik! Kah!


Selfie terbalik lagi..


Kalau datang Melaka, tak sah tak singgah sini beli apa2 yang patut..


Restoran Selera Kampung. Restoran pilihan jalan2 cari makan TV3. Memang sedap dan kaw2 masakannya. Tapi harga kena standby duit lebih sikit. Tapi berbaloi.  

P/s: Tak pernah serik ke Melaka walaupun selalu jammed dan sesak!

















Post a Comment