Monday, April 9, 2018

Soalan lazim tentang Edutour di GO JB Chocolate



Soalan soalan lazim tentang Edutour:

1. Berapa jam Edutour ni?
๐Ÿซ Purata selalunya 3 jam. Tapi jika pelajar lebih dari 60 orang, plus minus mungkin tambah lagi 1/2 jam. .

2. Berapa minimum dan maksimum students?
๐Ÿซ Minimum 30 pelajar, maksimum tadika 80 pelajar, sekolah rendah 60 pelajar, sekolah menengah 40 pelajar. .

3. Ada bayaran tak?
๐Ÿซ Ya ada bayaran. Bayaran berbeza mengikut kategori tadika & Sek Ren serta Sek Men dan dewasa. .

4. Dapat apa dengan bayaran tu?
๐Ÿซ Ilmu, pengalaman, welcoming drinks, makan coklat, DIY coklat, coklat yang dibuat boleh dibawa balik, tuppeware berisi goodies, apron dan kenangan. .

5. Cikgu dan ibu bapa kena bayar?
๐Ÿซ Tiada bayaran dikenakan. .

6. Jam berapa mula Edutour?
๐Ÿซ Sesi pagi 9 hingga 12 (amat digalakkan pilih sesi ni), sesi petang 2 hingga 5. Tapi jika ada waktu pilihan sendiri, bergantung pada budi bicara. .

7. Berapa ramai guru & ibu bapa boleh turut serta?
๐Ÿซ Tiada had untuk guru tapi nisbah selalunya 10:1, manakala untuk AJK ibu bapa boleh hadir mengikut keperluan pelajar (pendidikan khas, tadika 3-4 tahun, rombongan khas 1 bas ibu bapa dan lain2) .. 

8. Cara bayaran macam mana?
๐Ÿซ Cash, bank in, tranfer atau cek. Kami tak terima LO dan PD cek. (Deposit 30% dikenakan 1 minggu sebelum tarikh Edutour) .. 

9. Kalau tak datang Edutour, tapi nak datang walk in shopping boleh? 
๐Ÿซ Boleh! Dialu-alukan. .

10. Saya nak add on goodies untuk cikgu dan AJK ibu bapa turut serta, boleh ke?
๐Ÿซ Boleh! Kami akan custome made kan goodies mengikut budget masing2. .

11. Bila waktu sesuai pelajar2 dan  cikgu2 shopping semasa Edutour. 
๐Ÿซ Untuk guru2 dan ibu bapa, semasa DIY coklat, manakala untuk pelajar2 selepas habis program.. 

12. Nak beli apron sahaja boleh?
๐Ÿซ Harap maaf. Apron eksklusif untuk peserta2 Edutour sahaja. Tiada jualan dilakukan..
Untuk pertanyaan dan booking slot Edutour, boleh whatsapp 010-6468383. Jika tarikh dah confirm, semua urusan mesti melalui email cocodamia@yahoo.com. Team admin akan follow up dari masa ke semasa sehingga tarikh edutour dijalankan. Terima kasih semua!
Happiest Edutour begin with us!
๐Ÿ’œCocoDamia & GO JB Chocolate๐Ÿ’œ #cocodamia #gojbchocolate #edutour #lawatansambilbelajar
Post a Comment