Monday, April 16, 2018

Maskot CocoDamia


Wahhhhhh...
Buat pertama kalinya @gojbchocolate menampilkan Maskot Rasmi kami semalam. 

Kebetulan ada peserta Edutour semalam request nak buat sambutan birthday di GO JB Chocolate, jadi Maskot Rasmi suprise keluar membawa hadiah untuk birthday girl dan memeriahkan lagi majlis bersama pelajar2 dari Home Schooling Arkidstect & Tadika IQ Aulad. Terima kasih kepada semua ibu bapa dan guru2 terlibat.

Wow, ada permintaan dari ibu bapa lain juga tadi request kalau nak buat sambutan hari jadi sahaja bersama maskot dan buffet coklat boleh tak di sini?.

 Hurmm peluang yang baik. Nanti kami fikir2kan memandangkan jadual Edutour sangat packed sehingga bulan 11 nanti.

Bulan april ada 2 lagi slot yang kosong untuk edutour ya. Hanya kosong 20 dan 22hb April sahaja. Yang lain dah full booked. Boleh whatsapp 0106468383 untuk pertanyaan.

Say haiiiii to Maskot C.D (means CocoDamia) πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹
 #maskot #cocodamia 
#gojbchocolate #edutour #lawatansambilbelajar


Nak lari gi mana tu C. D? 


C. D memeriahkan majlis harijadi


Famous C. D semalam ya.. Sampaikan keluar bergambar kat luar pun ramai yang berhentikan kereta tengok awak..


Semoga kewujudan C. D dapat memeriahkan dan menceriakan pelajar2 semasa sesi Edutour.. 


Budak2 teruja habis! 
Post a Comment