Thursday, April 19, 2018

Damia Ayyunie turns 9 years old, tapi Daim pula lebih-lebih ya


Dear Ayyunie,
Adik kena pasrah dik pabila adik ada adik kecik lagi, sebab pasti adik kecik lagi tu yang akan kongker majlis ko dik ๐Ÿ˜‚..
Baru sempat nak makan kek dan tiup lilin untuk Birthday Ayyunie huujung minggu lepas. Kalau tak, dia asyik mengungkit je birthday dia tak ada kek pun ๐Ÿ˜‰..
Better late than never. Janji doa ibu utk anak2 ibu tak pernah putus.

p/s: Harijadi dan kek tak dapat dipisahkan, so we make it. By hook or by crook, tetap kena tiup lilin dan ada kek juga kan..

:::Setiap penulisan sekadar ingin berkongsi saat-saat kemanisan, ilmu, info atau pengajaran yang diperoleh dalam menjalani kehidupan sementara menuju ke Alam yang kekal. Mohon maaf andai kata setiap bait-bait penulisan mencetuskan perasaan iri hati, riak atau ketidaksempurnaan. Sesungguhnya saya juga tidak lari dari sebarang kesilapan sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini. Maafkan saya sekali lagi:::
Post a Comment