Thursday, March 30, 2017

Selamat Hari Jadi yang ke-8 Damia Ayyunie


Ya Allah..
Hampir terlupa nak celebrate birthday #damiaayyunie harini..

Lepas ayahnya whatsaap video ni kejap tadi baru ibu teringat yang ibu tak buat apa2 preparation pun kat Ayyunie.

Sorry adik! Ibu ayah TERsibuk tanpa sengaja harini.

Tapi "ayahku paling sweetlah".. Sebab dapat buat suprise camtu untuk adik. Siap nyanyi lagi.

Hadiah2 adik semua dah dapat masa kat Gold Coastkan. Spek mata tu pun baru je buat hari yang sampai JB aritu. Tunggu lagi satu hadiah yang ditunggu2 sampai ya.

Untuk adik, SELAMAT HARI JADI YANG KE 8 tahun..Moga menjadi anak yang solehah, mendengar kata dan berjaya dunia akhirat.

Nanti adik balik rumah, kita sembang panjang ya. Adik kan friendly dan suka bercakap... muahhh!

P/s: Ayyunie balik sekolah sampai office jam 7 malam .... Sebab tu masih pakai baju sekolah lagi..

P/s: Nak tengok video kat atas cari #damiaayyunie ya dalam IG. Tak reti pula nak upload video via handphone ni..:-)


Tq teacher2, staff2 dan student2 yang memeriahkan birthday Ayyunie. Ibu? Berbuka puasa sorang2 kat rumah dengan Daim:-)
Post a Comment