Tuesday, March 7, 2017

Daim's first carseat


Lately Daim dah tak nak duduk dalam carrier seat dia..kejap2 nak bangun, kejap2 nak keluar dari carrier dia main gear kereta, kejap2 sampai tertonggeng diri dia nak ambil barang dalam dashboard kereta.

So semalam ibu decided beli terus baby carseat tanpa fikir panjang. Sebenarnya ibu is serabut dan tak fokus masa driving kalau Daim tak duduk diam. 

Dengan harapan semoga Daim behave lah ya duduk dalam car seat tu. Muka monyok kena ikat dan kena marah kat ibu tu.

Jadi benarlah kata ayahnya "boy tetap boy" hahahah.... Patutlah ayahnya selalu buli Daim supaya jadi lelaki sejati ya.

P/s: Kakak-kakaknya dulu tak ada pun carrier atau carseat ni. Membesar dalam kendongan bibik je.. Hihi

Post a Comment