Monday, January 16, 2017

Majlis Menghantar Menantu bersama 60 bikers dari KL

14.01.2017
Dewan Raya Bandar Seri Alam


Suka selfie dan tengok cermin dari kecik..
Itulah Daim Muslim..


Mana pengantin ni tak sampai2 lagi kan Daim..
Padahal homestay dekat2 je..


The blackhawk bikers...
From KL..
Bermalam dulu semalaman di homestay yang disediakan..
Berarak pengantin sampai ke dewan..
Terima kasih semua..
Oh ya..abang sulung saya bikers..


Ya Allah Mak..
Persis Che Ta dah ni..
Sporting sangat haihh..


My mak dengan Big bro!


Ok Daim jadi props haritu..
Semua nak bergambar ngan Daim ya..


1,2,3 peace..


Hah ni lah pengantin yang ditunggu2.
Lambat sebab mak andam lambat katanya.. Hihi
1/2 jam weols semua tunggu kat tepi tasik tu tau.. Hihu


Baru sempat nak hias kereta pengantin..
Sebab bunga dan rebennya pun sampai lambat..


Suruh pengantin tu bawa sendiri 'motorboat' tu sampai ke dewan, tak berani pula.. "Motorboat" lah sangat.. Hihu.. Harga RM125K tu


So posing pun jadi lah..


Keretaku kereta pengantin..


Cantik pelaminnya.. Macam tema kayangan..


Kena paksa makan beradab pula.. Eh saya suka! Hihi..


Overnya nenek pengantin dan makcik pengantin yang banyak makan udang galah tu. Kami berdua je makan sepinggan. Kah!


Bergambar kenangan..

Finally, selesai dah majlis perkahwinan kedua-dua pihak. Pengantin pun dah datang rumah saya untuk "ngenal nantu" org kata. Lepas ni cepat3 dapat cucu saudara pula ya.. Hihi..


Malamnya.. Saya bawa my beloved family makan2 shellout di Atok's Kitchen. Tak larat dah haih masing2 nak masak. First time try makan kat sini masa malam New Year. Not Bad. So kalini kita repeat lagi..

Berakhir sudah cerita #ainhafizbigday!

Fuhh sibuk sungguh la ni.. Nak update blog pun kena curi2 masa setelah seminggu bersawang.. Hihi..












Post a Comment