Sunday, July 17, 2016

Saya jual Haakaa Ori Silicone Breast Pump

**Untuk tempoh yang terhad sahaja.**
** Ini adalah Haakaa Ori**


Senang sangat haihh breast pump ni. Lekap-lekap je terus keluar titisan emas. Tak yah guna bateri, tak yah guna kabel, tak yah guna charger, tak yah guna botol sambungan dan segalanya tak yah lah. Yang diperlukan hanya breast dan tangan anda sahaja. Memang SUPER CONVENIENT! Hikss.......



Sambil pakaikan baju anak, lipat baju, makan snacks, reply whatsapp, baca email, scroll FB, tengok TV, driving dan bla bla bla...titisan emas berjaya dikumpulkan. Natural suctions gitu. Tak perlu dipaksa2 sangat. Yang penting tak menyakitkan.


Sekali dapat hasil boleh cecah 3oz-4oz tau. Kadang2 boleh mengalahkan hasil dari pump elektric yang mencecah ratusan ringgit tu (semua keperluan badan manusia tak sama ya). Kalau nak travel lagi lah senang, nak basuh pun senang. Tak banyak barang kena basuh weeiii...

Mesti ramai yang confius macam mana nak gunakan pump ni kan. Easy peasy je uolsss. Mula2 lekap kat breast. Pastu picit sahaja kat tempat seperti gambar kat atas tu. Make sure beli yang Ori ya. Kalau tak ori susah nak lekap kat breast kita nanti. Hati2 sebab sekarang ramai je yang jual barang tak Ori ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ.


Siapa2 yang nak beli atau tahu lebih lanjut pasal Haakaa Ori ni, silalah Whatsapp saya ya di talian 012-7560895. Order terhad ni. Saya dah buka order di IG dan FB 2 hari lepas. Memang memberangsangkan sebab pump ni tengah femes sekarang.

Dan sekarang ada promosi juga tau. Dengan harga RM72, uolss akan dapat:
✅ Haakaa Ori Breast Pump 1 set
✅ Free lid ( selalunya kena beli asing)
✅ Free Milk Storage
✅ Free breast pad
✅ Dan Free postage


Mana nak dapat harga ni weiii.. Ni Haakaa Ori tau! Free macam2 pula tu. Cepat2 lah whatsapp 0127560895 tau. Tempoh terhad je ni. Benda baik saya sharing lah. Terutama bab2 macam ni. 


I am doing and tring my best for you my son, Daim Muslim... Dan mommies di luar sana pun begitu juga kan.


Jom beli! Lekap-lekap je dapat hasil...




Post a Comment