Thursday, July 14, 2016

Handbag LV baru saya!


Ini handbag LV baru saya. Dah lama tak pakai handbag baru. First time pakai handbag LV baru saya ni masa nak balik beraya di Kelantan baru2 ni.

Yang biru tu penuh dengan harta. Yang hijau tu pula penuh dengan titisan emas. Hihi..Nak travel jauh, handbag LV baru saya ni sangat2 lah diperlukan. Keperluan ni bukan kehendak lagi.

Nampaknya bermula tahun ni, saya show off dengan handbag paling mahal ni lah ya. Siapa2 ada handbag LV macam saya ni, sepppp sikit! Hihi...
Post a Comment