Thursday, July 28, 2016

Pagi ni ada Raptai...


Sepatutnya pagini saya disana..
Ada raptai untuk Urusan Seri Paduka Baginda..
Seumur hidup sekali ni je mungkin dapat anugerahnya..
Mudah-mudahan lepas ni dapat anugerah yang lebih dan baik lagi dari Yang Maha Esa..

Mujurlah boleh hantar wakil untuk majlis raptai, penerimaan baju korporat dan lain-lain..Hotel je lah burn tapi tak pe boleh bagi kepada yang lebih memerlukan lagi..Ada sesetengah organisasi tu very strict nak tuan punya badan sendiri juga yang hadir majlis rasmi macam ni..

Percayalah,
CocoDamia,
~Bukan sekadar coklat biasa~

#terimakasihallah
#dah2bulantakbergauldenganmasyarakatsebenar
#bergauldenganmasyarakatdalammediasosialje



Post a Comment