Monday, March 5, 2018

VVIP Chocolate Gift Box untuk Menteri Besar


VVIP Chocolate gift box..
Untuk Menteri Besar Johor..
Sempena Majlis dinner Muafakat Persatuan Usahawan Negeri Johor di Double Tree by Hilton pada 3.3.2018 hari sabtu lepas.. 


Ada cake, ada biskut coklat chips, ada oat choco cube, ada kurma badam coklat dan juga sun seed chocolate.. Lengkap semuanya.. 


Tersenyum manis MB diatas pentas masa menerima Chocolate Gift Box ni (gambar ehsan dari EDC Johor).. Begitu juga dengan semua tetamu yang datang untuk dinner tu akan dapat Ole Ole CocoDamia diatas setiap meja. 

Terima kasih kepada EDC Johor yang menempah dan sentiasa support CocoDamia.

Untuk menempah gift box atau apa2 coklat bertema, boleh email ke cocodamia@yahoo.com atau whatsapp 0127560895.

#cocodamia #gojbchocolate #oleolecocodamia #praline #chocolate #giftbox #corporategiftbox #goodies


Bukan pertama kali coklat2 CocoDamia ada diatas meja VVIP ni.. Setiap kali order tema mesti berlainan.. Alhamdulillah.. 


Masa penyediaan Corporate Gift untuk semua tetamu yang hadir pada malam dinner tu.. 


Ni baru sekali round penuhi meja panjang ni, ada 3 lagi round nak isi semua coklat praline dalam bekas masing2..


Mak-mak dulang dan gadis-gadis dulang yang sibuk mengisi coklat dalam sarang masing2.. 


Yeay dah siap semuanya.. Semoga menepati tema corporate gift (sesuai dengan budget yang diminta) masa siapkan gift box ni.. 


Syukur.. Selesai dah semuanya.. Semuanya berjalan lancar walaupun sebenarnya team cocodamia kekangan masa juga lah sebab hari2 ada Edutour setiap pagi kan.. Tapi we make it dengan kerjasama semua..

Ok next jom siapkan tempahan dari sekolah2 dan Swiss Inn hotel pula.. 

Alhamdulillah..

Jangan segan2 nak order ya... Whatsapp 0106468383
Post a Comment